"Kao da je kraj sveta, a tek je počela sezona": Lazetić o tenzijama u Humskoj posle osvojenog boda

Strateg gostiju smatra da bi posle dobre predstave više trebalo da se priča o samoj igri oba tima, a ne o ishodu šampionske trke

  • 16

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole ostali su neporaženi i posle tri runde domaćeg šampionata, čak i posle tradicionalno teškog gostovanja u Humskoj odakle su uzeli izuzetno vredan bod.

To je i posle meča konstatovao trener tima iz Bačke Topole Žarko Lazetić.

- Velika je stvar za nas uzeti bod na stadionu Partizana. Čestitam svim akterima utakmice, osim nekima koji su gubili kontrolu i onda je utakmica otišla u nekom smeru u kom ne treba da bude - rekao je Lazetić za Arenu sport.

Kada je upitan na šta konkretno misli, Lazetić je kratko prokomentarisao: "Da me ne kazne", i ostao nedorečen.

Dodao je odmah zatim i da Partizan, koji ima pet bodova posle tri meča, i dalje nije otpisan u borbi za titulu, te da je meč sa TSC-om iznedrio brojne dobre stvari.

- Nažalost, sad će svi pričati o tome da je Partizan kiksnuo i da je titula gotova u trećem kolu. Možda treba da se razgovara o jednoj fenomenalnoj utakmici gde je bilo svega. Mi smo imali svoje šanse, oni svoje, pritisli su nas naravno. Velika tenzija, svi su kao da je kraj sveta, a tek je počelo. Vidimo da Zvezda pobeđuje sve lagano u poslednjih pet godina, sve je to ok, ali mislim da ima prostora da se priča o mnogo dobrih stvari danas - kaže Lazetić.

Video: Stolica posle remija sa TSC-om: Dotakao se Rikardove loše partije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbskiBek

    24. jul 2022 | 00:29

    Covek se PRAVDA !! zato sto nije izgubio !???, Ovo sam video samo jos od ilica prosle godine !!! Samo sto im nije rekao "Pa paceri.sta sam ja kriv sto ne umete namestenu utakmicu da dobijete !!!" Cirkus sa glodarima...!! ))))))))))

  • Zvele

    24. jul 2022 | 00:44

    Zvezda pobeđuje sve lagano zato što ima bolji tim od svih vas u ligi za tri klase. I ti to znaš samo prosipuješ tu demagogiju lakovernicima koji misle da su svi protiv vas, a u stvari problem jeu vašoj kući......

  • Fgh

    24. jul 2022 | 01:04

    Slusa li ko ovog Lazetica kakav otrov prosipa,igraju sa Partizanom a on o Zvezdi...nije bolest sve sto boli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA