≫ 

Ono kad ti idol asistira za prvenac u Zvezdi: Neverovatan spoj Stefana Mitrovića i Alekandra Kataija

  • 0

Bilo je to pre četiri godine. Žgoljavi tinejdžer prišao je tada već zvezdi u usponu Kataiju da se fotografiše, srećan što je sreo svog idola ni ne sluteći da će ih igra sudbine ili nazovite to kako god hoćete, ponovo spojiti. I to kako. Nije moglo lepše i bajkovitije po Mitrovića, a ni po Kataija, čija je koprodukcija rezultovala drugim golom Zvezde u Lučanima, za mirniji finiš i pobedu.

Mitrović je posle meča bio van sebe od sreće, a kako da ne bude kad mu je za prvenac u Zvezdi asistirao lično njegov idol!

Kakva sreća.

- Neopisivo zaista, on mi je bio idol u Zvezdi, a sad možemo zajedno da igramo. Presrećan sam što mi je baš on asistirao za prvenac - dodao je Mitrović, koji je pogodak posvetio roditeljima.

Stefan je u igru ušao na početku drugog poluvremena, Stankoviću je jasno da je dobio igrača kojeg mora odmah "gurati u vatru" i to se pokazalo kao dobra odluka, jer je Mitrović bio prava napast za odbranu Lučana. Pre gola je ušao u veliku šansu, i tada na asistenciju Kataija, no tada se između lopte i gola isprečio sjajni čuvar mreže Mladosti Miloš Ostojić te je šansa otišla u nepovrat.

Mešutim, koji minut kasnije, Katai i Mitrović su pronašli bolji način da matiraju golmana Lučanaca, bio ej to trenutak koji će ovaj momak dečačkog lica pamtiti dok je živ.

Video: Stanković: Protiv Mladosti je bilo frustrirajuće, ali takva će biti svaka utakmica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA