Zvezda zbog Evrope u petak igra SL: "U goste nam dolazi jedini domaći tim koji nismo uspeli da pobedimo"

Meč protiv Radnika na programu je od 21 čas

  • 3
FK Crvena zvezda, Superliga Prvenstvo Srbije, Mladost Lucani Foto: MN Press

Zbog obaveza u Evropi koje počinju naredne sedmice, fudbaleri Crvene zvezde odigraće svoj duel 4. kola Superlige Srbije protiv Radnika u petak od 21 čas!

Zvezda je u prva tri kola osvojila devet bodova i već sada imaju +4 u odnosu na Partizan, dok će u sredu 3. avgusta dočekati Pjunik ili Diderlanž u okviru 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Podsetimo, derbi 5. kola sa Vojvodinom već su odložili.

- Tri meča i tri pobede na startu prvenstva i već sada prvo mesto na tabeli koje izabranici Dejana Stankovića ne žele da ispuste do kraja šampionske trke. U goste nam dolazi prošlosezonski “dužnik”, jedini domaći tim koji nismo uspeli da pobedimo u takmičarskoj godini koja je iza nas i sada je vreme da to učinimo - stoji i saopštenju Zvezde i dodaje se:

- Zbog toga, verujemo u punu Marakanu i atmosferu sa tribina kao u prva dva kola kada smo na krilima publike postigli devet golova. Takodje, ovo je i svojevrsna uvertira pred start evropske sezone za Crvenu zvezdu, pa hajde da najavimo šta izabranike Dejana Stankovića očekuje naredne nedelje u duelu sa Pjunikom ili Didelanžom, barem kada je reč o tribinama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA