Dok ih je Jug postrojavao, igrači Partizana shvatili koliko je surov Istok: Ove prozivke će dugo pamtiti

Nije bilo lako igračima crno-belih posle drugog uzastopnog remija na startu sezone

  • 17
FK Partizan, Saša Zdjelar Foto: FK Partizan/Sandić Foto

Fudbaleri Partizana već posle tri kola zaostaju za Crvenom zvezdom četiri boda, pa je nezadovoljstvo u Humskoj eskaliralo, gde navijači traže odgovornost uprave za neuspešan start sezone.

Nije bilo lako igračima Partizana posle premijere na svom stadionu, gde su na kraju meča protiv TSC-a, u kojem su remizirali bez golova, na kraju meča postrojeni ispred Juga, gde su im Grobari "čitali bukvicu".

Pored "ribanja" pred navijačima igrači Partizana su mogli da osete i koliko nekada može da bude surova istočna tribina stadiona u Humskoj.

Sa tog dela tribine, gde se okupljaju okoreli partizanovci, koji nekada umeju i da budu ekstremni, što se videlo jednom prilikom i kada je u finišu prošle sezone na njihovoj meti bio Miloš Zeka Jojić, koga su brutalno vređali, da je Aleksandar Stanojević bio primoran da ga izmeni već u prvom poluvremenu.

I ovoga puta jedan od najgrlatijih navijača sa istočne tribine nije bio blag, pa je tako igračima u više navrata poručio da treba da odu na splavove pošto je subota, da jure ku*ve.

Poslušajte i sami u videu koji je u prilogu:

Video: Uprava, napolje!: Grobari besni, negoduju pred pokislim igračima Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Old delija

    25. jul 2022 | 16:07

    Ovo je sramota ovi momci daju sve od sebe a i protivnik ako ne ide sada mozda ce da krene. moje pitanje za sve normalne navijace oba kluba iz beograda. Dokle ce i sa kojim pravom huligani da odredjuju ko je za klub ko je trener ko je uprava ,pedeset godina sam bio na severu bilo je i razocarenja i uspeha ali iz godine u godine nisam ostavljao moj tim . Onda se desilo ludilo i dosli su neki instant navijaci ukratko divlji su isterali pitome . Srecno svim sportistima .p.s. pozdrav svim pravim grobarima jer bez dobrog partizana nema ni zvezde.

  • Rastko

    25. jul 2022 | 15:27

    Nebulozno je postrojavati antitalente za bilo koji sport a narocito za fudbal ...!?

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    25. jul 2022 | 15:59

    Вечито незадовољни..па уигравају се, како рече тренер...и мнооого боља партија него са Нишлијама...ја му верујем, и Илијев му верује, и управа...само тако👍👍👍👏👏👏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA