Vest Hem doveo kapitalca iz Serije A za jači napad, Čekićari "lakši" za 36 miliona evra

Skamaka je prethodne sezone imao dobru sezonu koja je mnoge klubove naterala da se raspitaju za njega ovog leta

  • 0
Đanluka Skamaka, Sasuolo, Milan Foto: Tanjug/AP

Fudbalski klub Vest Hem potvrdio je da je doveo najveće pojačanje ovog leta, pošto je za cifru od 36 miliona evropskih novčanica u London stigao reprezentativac Italije i doskorašnji fudbaler Sasuola - Đanluka Skamaka.

Sasuolo je ovde odradio sjajan posao, a pored cifre od 36 miliona evra, zeleno-crnima iz Italije bi moglo da pripadne još 6.000.000 evra na ime raznih bonusa koji su uključeni u ovaj transfer

Skamaka je sa ekipom Čekićara potpisao petogodišnji ugovor, a u njega je ubačena klauzula i o potencijalnom produžetku na još godinu.

- Moj san je bio da zaigram u Premijer ligi. Mislim da je Vest Hem savršen tim za mene. Jedva čekam da istrčim na teren. Verujem da ću odnosom i golovima zaslužiti ljubav navijača - izjavio je Skamaka za zvanični sajt Vest Hema.

Đanluka Skamaka je prethodne sezone odigrao 38 utakmica za Sasuolo i postigao je 16 pogodaka u svim takmičenjima.

Podsetimo, Vest Hem je izrazio želju da u svojim redovima vidi i srpskog reprezentativca Filipa Kostića, gde su pregovori već u poodmakloj fazi o transferu fudbalera iz Nemačke u Premijer ligu.

Video: Svi se čude Zvezdinom tenku, a ovi klubovi ispred stadiona imaju celu artiljeriju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA