≫ 

Piksi stiže na Čair da podrži Radnički: Selektor Srbije pratiće Nišlije na evropskom putu

Pored njega, utakmici će prisustvovati Stevan Stojanović

  • 1
Dragan Stojković Piksi Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Radničkog iz Niša sutra tokom večeri sastaju se sa ekipom malteške Gzire u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija, a ono što je više nego interesantno jeste da će na stadionu "Čair" u gradu na reci Nišavi biti prisutni i više nego posebni gosti.

Reč je o selektoru Srbije, Draganu Stojkoviću Piksiju koji će zajedno sa direktorom "A" reprezentacije, Stevanom Stojanovićem doći da podrži Radnički na putu ka grupnoj fazi evropskih takmičenja, prenose Novosti.

Oni će pored podrške pokušati da "skautiraju" potencijalne reprezentativce u redovima Nišlija, te da na taj način eventualno pripreme teren za pozive za predstojeći ciklus tokom kojeg će na jesen Srbija igrati svoja preostala dva meča u Ligi nacija sa Švedskom i Norveškom.

Podsetimo, Radnički i Gzira su u prvom meču na Malti odigrali 2:2, tako da je Nišlijama potrebna pobeda kako bi prošli u treće kolo kvalifikacija, gde ih čeka austrijski Volfsberger.

Revanš se igra sutra od 19.00 časova.

Video: Ubiparip ubio Mladost golom u finišu utakmice: Glavom na asistenciju Nemanje Tomića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA