Pokisla lica uprave loži i igrača i Stolice na terenu: Slike iz Pazara govore sve o nemoći Partizana

Crno-beli ponovo prošli kao "bosi po trnju"

  • 25
FK Partizan, FK Novi Pazar, Foto: FK Partizan/Sandić Foto

Partizan je doživeo i treći vezani kiks u Superligi, pa već posle četiri kola mnogi veruju da je bitka za titulu izgubljena, pošto crno-beli zaostaju već sedam bodova za Crvenom zvezdom.

Poslednji kiks bio je i najteži, pošto je to bio prvi poraz, posle dva vezana remija, protiv Radničkog u Nišu (3:3) i TSC-a u Humskoj (0:0).

Na Gradskom stadionu u Novom Pazaru bolji je bio domaći tim, koji je slavio sa 1:0 golom Miloša Mijića sa bele tačke, kome je prethodio i crveni karton koji je zaradio Siniša Saničanin neverovanom nesmotrenošću u kaznenom prostoru.

Bilo je turbulentno i tenzično u Humskoj poslednjih sedam dana od kiksa protiv TSC-a, bila je ugrožena i pozicija Ilije Stolice, koga sada samo čudo može da spasi na klupi. Tada je ceh platio Ivica Iliev, koji se protivio ostanku Stolice na klupi, ali je pobedila "struja" predsednika Milorada Vučelića, koji je dao poverenje treneru.

Takođe, navijači su najavili borbu protiv uprave u saopštenju koje su izdali pred meč protiv Novog Pazara.

Mnogi su očekivali drugačiji Partizan posle svega, jer bi eventualna pobeda donela mir u kući, a došlo je do još većeg zemljotresa i pitanje je ko će ga "preživeti".

Fotografije iz Pazara govore možda i više od hiljadu reči o nemoći crno-belih u ovom gradu. Od govora tela igrača i trenera Ilije Stolice, do kadrova iz lože, gde je od najistaknutijih članova bio generalni direktor Miloš Vazura.

Pogledajte kako je to izgledalo u galeriji:

Partizan je posle nepotpunog četvrtog kola četvrti na tabeli, ali priliku da ga sustignu ima čak šest ekipa nakon što odigraju svoje utakmice četvrtog kola.

Podsetimo, crno-belima već u četvrtak od 17.30 sledi gostovanje na Kipru protiv AEK-a iz Larnake u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Prva reakcija Stolice posle trećeg uzastopnog neuspeha: Ostavka bi bila kukavički čin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    30. jul 2022 | 08:31

    Ljudi, nemate tim! Nije vam kriv ni Vučić ni Zvezda, loša selekcija igrača, Natho može da igra 15 minuta, Rikardo provaljen ne može gol da da. Odbrana katastrofalna!!

  • Zvele

    30. jul 2022 | 07:43

    E moja hoklice misliš da je dovoljno, samo oteti Zvezdi titulu i već si postao trener daleko si ti od trenera. Limeni je izmislio fudbal za tebe😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  • Aleksandar

    30. jul 2022 | 07:56

    Nikada gori Partizan. Jad i beda od uprave pa do igrača. Na delu je srozavanje ugleda nekada velikog kluba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA