"Ovo je nedopustivo, moramo radikalno da sečemo stvari": Šta je Stolica rekao igračima u svlačionici

Trener Partizana poručio igračima da moraju da se otrezne što pre

  • 40
FK Partizan, FK Novi Pazar, Foto: FK Partizan/Sandić Foto

Ilija Stolica je doživeo i treći neuspeh u četiri kola Superlige, a u Novom Pazaru je doživeo i prvi poraz i sada crno-beli zaostaju za Crvenom zvezdom već sedam bodova na tabeli.

Stolica je posle meča rekao da ne razmišlja o ostavci i da bi to bio kukavički čin, na konferenciji je otkrio i šta je rekao igračima u svlačionici, gde je istakao da moraju da se trgnu i da niko drugi neće da im pomogne, i da ovo ne sme da se dešava Partizanu.

- Čestitam Novom Pazaru i mom dragom kolegi Gaćinoviću na pobedi. Jasno je da su taj crveni karton i penal prelomili utakmicu. Nažalost, Surovo smo kažnjeni iz jedine ozbiljne greške na utakmici, posle toga smo sve da postignemo gol i okrenemo utakmicu, dominirali smo sa igračem manje, izvlačili maksimume iz nekih situacija, ali nažalost nije nam se dalo da postignemo makar jedan gol, mislim da bismo onda mogli da okrenemo utakmicu.

Osvrnuo se zatim na situaciju u svlačionici i onome što čeka crno-bele.

- Nažalost, za nas je ovo jako loš start prvenstva i upravo ono što sam rekao sada igračima u svlačionici, sve je do nas. Niko drugi neće da nam pomogne. Ovo je nedopustivo i ovo ne sme da se dešava Partizanu. Moramo radikalno da sečemo stvari. Čeka nas Evropa. Nemamo vremena da spuštamo glavu. Moramo debelo da porazgovaramo, analiziramo, otreznimo se što je pre moguće. Ovo što nas čeka u Evropi je najvažnije za klub. Postoje stvari koje mi unutar svlačionice moramo da rešavamo i postoje stvari koje nisu dobre, sa nekim stvarima smo krenuli da se suočavamo iste sekunde, na tome ću ostati - rekao je Stolica.

Pogledajte fotografije iz Pazara koje ilustruju nemoć crno-belih:

Video: Prva reakcija Stolice posle trećeg uzastopnog neuspeha: Ostavka bi bila kukavički čin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realnost

    30. jul 2022 | 08:59

    Prosjecan tim koji mozda ove sezone moze uzeti 3. Ili 4.mjesto u ligi.sinovi, surova realnost.

  • Zvezfaš

    30. jul 2022 | 08:42

    Ostani Stolica bar još malo

  • D

    30. jul 2022 | 09:00

    Al pazi pravi se anketa dal Stolica da ide, a nigde ankete za upravu, ko li je ovu napravio🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA