≫ 

Nerealna scena na srpskim terenima: Sudija semaforom udario igrača

Nastradao je Arihiro Sentoku iz Voždovca

  • 1
Fk Spartak Subotica Printskrin: Twitter/@cigansturaa

Fudbaleri Spartaka ubedljivo su pobedili Voždovac u subotu veče rezultatom 3:0, a meč će ostati upamćen i po nesvakidašnjem detalju koji je viđen u 77. minutu!

Gostujući tim je u tim trenucima vršio dvostruku izmenu i na teren je trebalo da uđu Stefan Purtić i Arihiro Sentoku. Ovaj prvi je kročio na teren, dok je Japanac imao mali peh koji je mogao da ga spreči igranja utakmice.

Naime, četvrti sudija Stefan Jeknić nehotice je semaforom udario Sentokua u koleno, a sudeći po rekaciji igrača Voždovca to nije bilo nimalo naivno. Međutim, uspeo je da se "oporavi" i kročio je na travu.

Pre te dvostruke izmene viđen je sjajan gol Nikole Srećkovića u 75. minutu, da bi Marko Obradović u 79. postavio konačan rezultat. Prethodno je Andrej Todoroski u 33. bio strelac prvog gola na meču.

Inače, tim iz Subotice posle četiri kola ima dve pobede i dva remija, a u narednom 5. kolu gostuju Čukaričkom. Zatim im sledi duel sa Javorom, odlazak u Humsku i meč sa TSC-om u 8. kolu. S druge strane, Voždovac čeka Radnički iz Kragujevca i onda ide na Marakanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA