Zvezdan Zvezdanić i crveno-beli klinci napravili sjajnu uvertiru za Zvezdin meč protiv Pjunika

Knez Mihailova je bila obojena u crvenu i belu boju

  • 13
FK Crvena zvezda, Zvezdan Zvezdanić Foto:crvenazvezdafk

U društvu maskote Zvezdana Zvezdanića, najmlađi navijači Crvene zvezde napravili su sjajnu uvertiru za predstojeći meč crveno-belih protiv Pjunika u kvalifikacijama za Ligu šampiona!

Zvezdan Zvezdanić je sa mališanima posetio Knez Mihailovu ulicu i tom prilikomsu podsetili na navijačku akciju navijača Zvezde koji u sredu od 20.45 igraju pomenuti meč 3. kola kvalifikacija sa jermenskim šampionom. Crveno-belim dresovima i barjacima upotpunili su  atmosferu koja je vladala na ulicama Beograda.

- Ne zaboravite da na utakmicu sa Pjunikom dođete u Zvezdinom dresu, kako bismo napravili spektakularnu koreografiju na tribinama Marakane i bodrili naše fudbalere do nove pobede i istorijskih uspeha - stoji u saopštenju crveno-belih.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

Podsetimo, Delije su već najavile akciju sa dresovima, odnosno da je potrebno da svaki navijač na utakmicu dođe u bilo kom crveno-belom dresu kluba kako bi akcija uspela (ili barem u crvenoj ili beloj majici).

- Želimo da obojimo stadionu crveno-belo. I to tako da svaki čovek dođe u dresu Crvene zvezde. Smatramo da bi svako ko sebe smatra zvezdašem trebalo da kod kuće ima šal, dres i barjak svog kluba. Ovo nije svakodnevica, želimo da vidimo kako stadion izgleda kada je svaki čovek obojen crveno-belo. Dres je nešto osnovno, prva ljubav koja nas veže za sport i klub za koji navijamo. Bez te emocije i podloge, ne bi bilo ni nas kao navijača. Zato želimo da vidimo 50.000 zvezdaša, zaljubljenika u naš klub i fudbal. Da se vratimo svi u dečačke dane odakle je sve krenulo. Ovo je koreografija za koju će svako od nas biti odgovoran i bitan, da li će dovoljno dobro uspeti, ili neće - saopštenje je Delija.

Takođe, u Zvezdi se nadaju da bi njihovi navijači možda mogli i da sruše rekord kada je u pitanju evropska premijera na startu sezona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • doktor Toponica

    1. avgust 2022 | 11:46

    Tema Deca i Sport,a ozraceni navijaci Partizana pisu gluposti Pa kako li ce te se ponasati kada ispadnete iz Lige

  • Jel

    1. avgust 2022 | 11:47

    Krcun je Srbin Made in Uzice A Tudjman okot Ustaski tako da sedi dole 1 I nemoj da se stidite sebe to ste vi

  • F78dkd

    1. avgust 2022 | 11:02

    Jadna ova deca što stoje pored ove ulizice režima i navijaju za lažni klub sa lažnim uspesima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA