≫ 

Saznajemo: Zvezdi iznenada stiže 200.000 evra od transfera srpskog golmana u Francusku

Golman Radničkog iz Kragujevca mogao bi da donese svom matičnom klubu solidan novac

  • 1
Ognjen Lukić Foto: MN Press

Crvena zvezda bi uskoro mogla da dobije dodatni novac na računu, a za to je potrebno da se i definitivno realizuje transfer Ognjena Lukića iz Radničkog iz Kragujevca u francuski Rems.

Iako se pisalo da bi obeštećenje moglo da iznosi 500.000 evra, nezvanično se pominje da bi ono moglo da dostigne milion evra, a 19-godišnji Lukić bi trebalo da u Remsu zameni Predraga Rajkovića, koji je uspešno čuvao gol ovog kluba tri sezone.

Kako saznajemo, Crvena zvezda, iz koje je i ponikao Lukić, ima 20 odsto od ovog transfera, pa će u slučaju da se obistini priča o obeštećenju od milion evra, crveno-beli dobiti iznenadnu finansijsku injekciju od 200.000 evra.

Ognjen Lukić je prošle sezone bio prvi golman Radničkog iz Kragujevca, a takođe je bio i glavni čuvar mreže omladinske reprezentacije Srbije.

Ove sezone je branio samo na jednoj utakmici, na gostovanju Radniku iz Surdulice, gde je uspeo da sačuva mrežu u meču bez golova.

Video: Mrkela: Odbili smo ponudu za Erakovića, Gobeljić je naš desni bek

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA