≫ 

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Partizan - AEK Larnaka

Meč na Kipru počinje od 18 časova

  • 2
FK Novi Pazar - FK Partizan Foto: MN Press

Posle Zvezde, Čukaričkog i Radničkog, na red je došla i evropska sezona za ekipu Partizana, koja će u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv ekipe AEK-a iz Larnake, a taj meč možete uživo gledati na RTS 1, ali i na Arena sport Premium 1 kanalu od 18 časova.

Prvobitno je meč bio zakazan za 17 časova i 30 minuta, ali su ga vrućine i sparno vreme na Kipru pomerili za pola sata, što bi trebalo u kolikoj-tolikoj meri da pomogne fudbalerima iz Beograda, jer povrh svega, oni važe za favorita u ovom meču.

Ulog ovog meča jeste veliki i zbog toga što će pobednik imati sigurno mesto u Evropi iduće sezone, pošto ekipa koja se domogne plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope, sigurno će iduće sezone igrati u grupnoj fazi Lige konferencija.

Partizan bi prolaskom protiv AEK-a napravio identičan rezultat kao i prošle sezone, pošto su crno-beli uspeli da igraju u Evropi, ali i da prezime, prošli su i Spartu iz Praga, da bi bolji od njih kasnije bio Fejenord, koji se domogao i finala ovog takmičenja.

Video: Bibars Natho postao Srbin: Kapiten reprezentacije Izraela se pohvalio srpskim pasošem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stocic

    4. avgust 2022 | 08:02

    Samo da ne bude preko 20°C

  • Bojan

    4. avgust 2022 | 13:17

    Lepa vest je, kako se priča po Beogradu, da ako Partizan ne pobedi danas kiprane, uprava daje ostavku na sve dosadašnje funkcije. Bojim se da Partizan pobedi, jer ostade ova Uprava večno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA