Hit fotka sa Marakane: Došao u dresu Saše Zdjelara, prelepio ime selotejpom i papirom

Klinac je upotrebio parolu "snađi se" na najbolji mogući način

  • 11
Saša Zdjelar deca Foto-montaža: Marko Jovanović, Twitter/djoleczvarsa

Fudbaleri Crvene zvezde su ubedljivo slavili protiv Pjunika u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa 5:0, čime su napravili ogroman korak ka narednoj fazi. Na stadionu u Beogradu se moglo videti više od 40.000, a većina njih je došla u crvneo-belim dresovima, kako je "dres kod" i nalagao.

Naime, Crvena zvezda je pred utakmicu krenula u akciju gde je pozvala sve svoje navijače da obuku crveno-bele dresove voljenog kluba, kako bi obojili Marakanu u te dve boje. Naravno, nije bilo bitno iz koje će sezone dres biti, što su neki navijači i previše bukvalno shvatili.

Na tribinama Marakane su se mogli videti razni dresov, neki iz prošlih decenija, a neki čak i iz prošloga veka. Ipak, akcija je bila uspešna. Međutim, pored svih dresova, jedan mladi navijač se posebno istakao sa svojim.

Kako je "dres kod" nalagao crveno-beli dres, on je obukao svoj dres Olimpijakosa, ali onaj na kom je prezime Saše Zdjelara, dojučerašnjeg kapitena Partizana, sa brojem 44. Ipak, kako ne bi privlačio pažnju, on je prezime tog fudbalera zalepio trakom, te su ostalo samo crveno-bele boje.

Video: Koreografija Delija bez bakljade, šetalice, transparenata... Nesvakidašnji prizor na Marakani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA