≫ 

Saigrač srpskog fudbalera se oženio, iako nije bio sopstvenoj svadbi: "Klub me molio da dođem ranije"

Luda priča kvalifikacija za Ligu Evrope

  • 0
Buja Turaj Printskrin; Youtube/Malmö FF Chatt

Iz Švedske nam stiže neobična vest: novi fudbaler Malmea Mohamed Buja Turaj propustio je sopstveno venčanje, jer je morao da debituje za novi klub u kvalifikacijama za Ligu Evrope!

Štaviše, Turaj se zvanično oženio - iako nije prisustvovao venčanju, a totalno ludu priču iz svog privatnog života otkrio je posle utakmice protiv Diderlanža.

- Moj brat me zastupao na venčanju. Venčali smo se 21. jula u Sijera Leoneu. Ali nisam bio tamo, jer me Malme zamolio da dođem ranije - poručio je Turaj, pa otkrio kako su se fotografije sa venčanja ipak našle na društvenim mrežama:

- Slikali smo se unapred. Dakle, izgleda kao da sam bio tamo, ali nisam. Na samom venčanju menjao me je brat, dok će supruga živeti ovd esa mnom. što se tiče medenog meseca, prvo moramo da budemo prvaci.

Malme je taj duel dobio rezultatom 3:0, a strelac trećeg gola bio je srpski fudbaler Veljko Birmančević u 85. minutu. Što se tiče Turaja, on je u igru ušao u 81. minutu.

Video: Vujadin Savić istetovirao Mirku na grudima: Fudbalerov romantični gest kao poklon za venčanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA