≫ 

Berardi "poludeo" posle eliminacije, zaletao se na provokatora pa se izvinjavao

Iskusni fudbaler Sasuola je izgubio samokontrolu posle lošeg razultata

  • 1
Berardi Printskrin: Instagram/sportitalia_official

Jedna od najuzbudljivijih utakmica Kupa Italije odigrana je u Modeni gde je domaći sastav porazio Sasuolo 3:2 i priredio najveće iznenađenje ove faze takmičenja. Neočekivan neuspeh je doneo i veliku nervozu u gostujućem taboru o čemu svedoče i scene ispred stadiona nedugo po završetku utakmice. U centru pažnje bio iskusni Domeniko Berardi (28) koji je želeo fzički sukob sa jednim navijačem Modene pošto mu je ovaj dobacivao i provocirao ga.

Na snimku koji se pojavio vidi se uznemireni Berardi naoštren da dođe do provokatora koji se nalazi na desetak metara od njega. Berardi se u jednom momentu zaleće, sve vreme ga drži makar jedan čovek, da bi se broj onih koji su gledali da smire nervoznog fudbalera vrlo brzo uvećao. Berardi je u jednom trenutku prišao blizu svoje "mete", ali je previše ljudi napravilo blok pa do fizičkog sukoba nije došlo.

Nedugo psole incidenta, Berardi je, mirnije glave, svima uputio izvinjenje zbog neprimerene reakcije.

- Želim da se izvinim zbog onoga što se desilo ispred stadiona Modene. Mi smo profesionalci i naše ponašanje mora biti uzorno za mlađe i decu. Ja se danas tako nisam ponašao. To je zato što su oni koje najviše volim, a to su moja supruga i sin, bili namerno pominjani van terena, što me je duboko pogodilo. Izvinjavam se ovim putem i navijačima Modene - napisao je Berardi na svom Instagramu.

Inače, vodeći gol za domaće postigao je doskorašnji igrač Zvezde Kristijano Pićini, dok je Berardi takođe bio strelac, iz penala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Sportitalia TV (@sportitalia_official)

Video: Lalatović zaratio s Grobarima na kraju poluvremena: Odgovorio na uvrede i pozivao na obračun

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš ZA

    9. avgust 2022 | 11:36

    Nije Pićini nego Dijego Falćineli ! Sportski pozdrav 😊

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA