Notingem Forest ne staje s pojačanjima: Šumari iskeširali 35 miliona za nova 2 igrača

Ne štedi se u ovom klubu

  • 0
Votford - Aston Vila Foto: Tanjug/AP

Startovala je Premijer liga u kojoj neki klubovi gaje najviše moguće ambicije, dok se neki drugi zadovoljavaju i malim stvarima - izbeći ispadanje. U kategoriju ovih drugih spada ekipa Notingem Foresta, kojoj će glavni zadatak biti da ostane u eliti.

Povodom toga, uprava "Šumara" je ovog leta utrošila više od 100 miliona evra i potpisali su čak 12 igrača. Međutim, kada se činilo da je ekipa sklopljena i da je sve spremno, oni su se odlučili da dovedu još dvojicu!

Kao veliko pojačanje, navodi Atletik, pominje se Emanuel Denis, napadač Votforda. Naime, kako tvrde, Votford odavno već zna da će Denis napustiti klub i to je bilo jasno kada su ispali iz lige prošle godine, samo je bilo pitanje - ko će platiti cenu?

Notingem je pristao na uslove i čini se kao da će fudbaler iz Nigerije stići za 25 miliona evra. Pored njega, Notingem je dogovorio i pojačanje iz Atalante, pošto se spekuliše da je sve već dogovoreno sa Remom Frojlerom iz Italije.

Atalanta će na ime ovog transfrea dobiti 9.000.000 evra, dok Notingem želi u svoje redove da dovede i Ruslana Malinovskog, takođe iz Atalante, međutim, tu je konkurencija već dosta jača, jer brojni engleski i evropski klubovi žele Ukrajinca u svojim redovima.

Baš vrelo leto u Notingemu...

Video: Nikad nećeš hodati sam: Navijači Liverpula dočekali svoje igrače posle poraza u finalu LŠ

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA