≫ 

Arnautović obradovao Mihu, SMS ga rastužio: Asistencija Srbina za veleobrt Lacija!

Vrlo napet meč u rimu na otvaranju sezone u Seriji A pripao domaćem timu iako je od 6. minuta ostao bez prvog golmana

  • 0
lacio Foto: Tanjug/Ap

Fudbaleri Lacija uspešno su počeli sezonu 2022/2023, u vrlo uzbudljivoj utakmici pobedili su Bolonju 2:1 i tako došli do prvih bodova u novoj takmičarskoj kampanji. Kako su počeli, sjajno su prošli na kraju "nebeskoplavi", dok se za goste može konstatovati suprotno. Sarijev tim je od 6. minuta ostao sa desetoricom na terenu posle isključenja golmana Luisa Maksimiana (igrao rukom van kaznenog) i samim tim im se otvorila lepa mogućnost da iz svega profitiraju.

Tako je i bilo, u počeku.

Arnautović je u 38. minutu doneo vođstvo Bolonji i sve je teklo savršeno po goste na "Olimpiku", ali je onda sve pošlo naopako zahvaljujući gluposti Mihinog aduta Adame Sumarua. Francuz je u samo nekoliko minuta sebi prilepio etiketu tragičara meča, zaradio dva žuta kartona i svoj tim, koji je dotad bio u idealnoj piziciji, ostavio na cedilu.

Nastavak je doneo košamar po Bolonju, poptuni preokret i krah na kraju.

bolonja Foto: Tanjug/Ap

Brojčano poravnati sa rivalom, Rimljani su uspeli da uspostave ritam i da stvaraju šanse, a onda i da povedu autogolom De Silvestrija u 68. minutu. Meč je inače obilovao tenzijom, prekršajima i čestim prekidima, ali bilo koje okolnosti da su na snazi, majstorstvo Sergeja Milinkovića Savića uvek ispliva na površinu.

Srpski reprezentativac je u 79. minutu na sjajan način proigrao Imobilea, spakovao mu savršenu asistenciju između defanzivne linije Bolonje, a "stari lisac" i dvostruki "Kapokanonijere" Serije A takav poklon je jednostavno morao da iskoristi. Usledila je jednostavna egzekucija i gol koji je Laciju doneo preokret i prva tri boda u seezoni.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA