"Na agresiju odgovaram agresijom": Antonio Konte kaže da je velika tenzija učinila svoje

Italijan je imao žestok sukob sa nemačkim trenerom za vreme i neposredno posle "zapaljivog" londonskog derbija

  • 0
tomas tuhel Foto: Tanjug/Ap

U derbiju Engleske, udario Nemac na Italijana. Ovim rečima se može opisati okrašj Tomasa Tuhela i Antonija Kontea koji su bili su apsolutne zvezde sjajne utakmice njihovih timova Čelsija i Totenhema. Utakmica je bila izuzetna, baš ono što se traži od ekipa tog ranga i tog renomea, ali čak je i takva fudbalska predstava pala u drugi plan zbog žustrog sukoba, i verbalnog, i fizičkog, dvojice menadžera.

Prvi put je među njima zavarničilo nepsoredno nakon gola gostiju za 1:1, kada je Konte slavio i urlao ka klupi Čelsija, na šta je dobio momentalnu reakciju Tuhela, da bi drugi njihov okršaj bio još burniji. Desio se odmah posle meča i to u momentu dok su jedan drugom pružali ruku što je zapravo bio početak "druge runde".

- Ne mislim da sam pacifista, na agresivno ponašanje uvek odgovaram agresijom, naravno. Ali, ponavljam, to što se desilo nije problem i najvažnije je da je utakmica bila zaista fantastična - skreće Konte, s pravom, svu pažnju ka fudbalu koji je danas na "Stamford Bridžu" bio ono najbolje.

Ne želi italijanski stručnjak da se širi priča oko sukoba koji je imao sa Tuhelom.

- Mislim da to uopšte nije važno, zaista nije. Dešava se kada su tenzije velike na obe strane, to je nešto što se dešava. Po načinu koji se slavilo očito je koliko je za obe strane bila bitna ova utakmica i koliko je bila bitna za oba menadžera - kaže Konte.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA