≫ 

Vlahović otkrio zbog koga se onako radovao i kome je posvetio gol, pa rečima uplašio rivale

Srpska gol mašina pokrenuta je već na startu nove sezone Serije A

  • 4
Dušan Vlahović, FK Juventus Foto: Profimedia/LaPresse / ddp USA

Dušan Vlahović je već na startu Serije A najavio velike stvari, a sa dva gola protiv Sasuola trasirao je Juventusu put do prva tri boda u pobedi od 3:0, a takođe je oborio i rekord Serije A kada su Srbi u pitanju. Pridružio mu se i novajlija i veliko letnje pojačanje, Anhel di Marija, koji je postigao sjajan gol na debiju.

Vlahović je bio ubitačan za odbranu Sasuola, a posle meča je izjavio nešto što bi moglo ozbiljno da zabrine sve Juventusove rivale u nastavku sezone. Naime, Vlahović ističe da još nije 100 odsto spreman fizički, pošto je zbog problema sa povredom propustio dobar deo pripremnih mečeva.

- Radio sam celo leto, još nisam na 100 odsto, jer sam imao problem koji nije bilo lako prevazići, ovo je drugi meč od 90 minuta otkako smo završili prvenstvo, posle prijateljske utakmice protiv Atletika. Radim na tome da se vratim na vrh - rekao je srpski napadač.

Vlahović je objasnio da je bio posebno srećan posle golova i da ga je posvetio prijatelju, kao i da mu je na tribinama bila i porodica, a zahvalio se i Anhela di Mariji na asistenciji i nada se da će mu uskoro uzvratiti.

- To je bilo za prijatelja koji mi je mnogo pomogao, ali bilo je i za porodicu koja je bila na tribinama. Di Marija je veliki šampion. Zahvaljujem mu se na asistenciji, nadam se da ću ih dobiti još od njega, ali i da ću mu uzvratiti. Mislim da ćemo dobro sarađivati, ali važno je da se stavite na raspolaganje timu i pre svega da tim pobeđuje.

Za Juventus je debitovao i Filip Kostić, a Vlahović je srećan zbog dolaska sunarodnika u Torino.

- Uvek je lepo imati nekoga iz svoje zemlje, da pričaš na svom jeziku. Znam Filipa, igramo zajedno u reprezentaciji, ali generalno smo dobar tim, napravili smo dobar ambijent u svlačionici i ovo je osnovno - poručuje srpski golgeter, kome je na prvom mestu titula, a ne zvanje najboljeg strelca lige.

- Najbolji strelac? Tim je na prvom mestu, ovde je jedino bitno da osvojimo skudeto. Na ovom meču ne bih postigao gol da nisam imao podršku tima - zaključio je Vlahović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza

    16. avgust 2022 | 08:50

    Idemo JUVE !!!!!!! ⚽⚽⚽⚽

  • Cava

    16. avgust 2022 | 09:08

    Cestitke,bravo,dobar pocetak,prognoziram vam veoma uspesnu sezonu,mozda ce biti najbolja u karijeri,sretno!

  • Srbin

    16. avgust 2022 | 10:05

    Ja njega obožavam kao čoveka pa tek onda kao fudbalera. Dečko je fenomenalan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA