Zvanično: Igor Duljaj novi trener filijale Partizana!

Bivši as će pripremati mlade igrača na najvažnijem stepeniku, prelasku iz mlađih selekcija među prvotimce

  • 7
Igor Duljaj Foto: MN Press

Sada i zvanično: Igor Duljaj novi je trener filijale Partizana - Teleoptika, o čemu je Telegraf pisao još protekle sedmice kada je Alebert Nađ prekomandovan u prvi tim, gde pomaže novom treneru Gordanu Petriću u stručnom štabu. To je praktično povratak bivšeg asa među crno-bele, posle kratke pauze, kada se na sopstvenu inicijativu sklonio u stranu, ne želeći da smeta, pošto je bivši trener Ilija Stolica na mesto prvog pomoćnika tada imenovao nekadašnjeg trenera golmana(?!).

Duljaj, kao neko ko je i sam stasao i igrački se afirmisao u Humskoj, vodiće brigu o mladim momcima pred ulazak u najjaču selekciju, pripremajući ih kroz takmičenje za sve izazove prvog tima.

Klub iu Humske nije želeo da se tek tako odrekne Duljaja, koga je još Savo Milošević kooptirao u stručni štab, da bi ga kasnije Aleksandar Stanojević imenovao za prvog pomoćnika, pa je sve vreme održavan kontakt sa bivšim fudbalerom da bi, posle promena u stručnom štabu prvog tima, bio vraćen svojoj kući gde i pripada.

Biće to i za Duljaja svakako iskustvo više u pripremi da jednog dana i sam preuzme brigu o prvom timu Partizana za šta se godinama unazad školovao i praktično spremao prvo u Šahtjoru, gde takođe ima status legende kluba, a kasnije, rekosmo već i uz Miloševića i Stanojevića.

Video: Igor Duljaj kao da nije ni prstajao da igra fudbal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA