Sledeći rival Partizana u Evropi se pohvalio: "UEFA je odbila žalbu Levskog, sigurno igramo sa crno-belima"

Doneta je konačna odluka na prigovor bugarskog kluba kod drugog gola Maltežana u nadoknadi vremena

  • 0
FK Levski, FK Hamrun Printskrin: Twitter.com/@shumanskoo

Fudbaleri Partizana i definitivno će igrati sa malteškim Hamrunom u četvrtak od 21.00 čas, pošto je ugašena i poslednja nada bugarskog Levskog u odigravanje nove druge utakmice trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Podsetimo, Bugari su se žalili UEFA kako je prilikom postizanja drugog gola Hamruna, prilikom polaska sa centra jedan igrač gostujuće ekipe bio na suparničkoj polovini i tako grubo prekršio pravila igre.

Baš iz te akcije Hamrun povratio prednost i odveo meč u produžetke, a potom preko penala došao do megdana sa Partizanom. Sada se na društvenim mrežama pohvalio saopštenjem koje je dobio od UEFA.

- Želimo da obavestimo naše članove i navijače da je klub upravo dobio saopštenje od UEFA da je protest Levskog iz Sofije ocenjen kao neosnovan. To znači da će Hamrun Spartansi igrati meč sa Partizanom kako je originalno bilo planirano na stadionu u Beogradu u četvrtak od 21.00 čas - piše u objavi koju je potpisao Marsel Bonići, predsednik kluba.

Pre dvomeča sa Levskim, Hamrun je uspeo da eliminiše i Velež iz Mostara i jermenski Alaškert, pa će Partizan morati da pripazi i ozbiljno shvati predstojećeg rivala.

Video: Petrić posle stresne pobede na debiju: Pojedinci prozivaju igrače, oni su emotivno istrošeni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA