Lazović asistencijom "ukrao" bod Mihinoj Bolonji: Arnautović ponovo strelac, Milan remizirao sa Atalantom

Zanimljive dve utakmice večeras u Seriji A

  • 1
Darko Lazović Foto: Profimedia/LM/Ettore Griffoni/IPA

Fudbaleri Bolonje i Verone podelili su bodove u vrlo uzbudljivoj i interesantnoj utakmici u kojoj smo videli dva gola, crveni karton, kao i poništen pogodak od strane VAR tehnologije za domaći tim - 1:1 (1:1).

Rezultat je ostao upravo onaj koji je bio na snazi na poluvremenu, a ekipa Siniše Mihajlovića svakako ima više za čim da žali, pre svega zato što je imala vođstvo, a potom i zbog činjenice da je pred sam kraj prvog poluvremena poništen gol Orsoliniju od strane VAR-a zbog ofsajda.

Sve je krenulo od vođstva Bolonje preko Marka Arnautovića koji je uspeo da iskoristi dodavanje Kasijusa iz 21. minuta i da dovede svoj tim u prednost.

Međutim, Darko Lazović je odlučio da "umeša" svoje prste i da asistencijom pokvari slavlje navijača na stadionu "Renato Dal'Ara" pošto je u 43. minutu dodao do svog saigrača, Tomasa Anrija, koji je bio precizan za poravnanje.

Tek pošto se krenulo sa centra, Orsolini je ponovo zatresao mrežu, ali je taj gol poništen zbog ofsajd pozicije. Isti fudbaler, zanimljivo, isključen je u samoj završnici, u 78. minutu zbog direktnog crvenog kartona i veoma grubog prekršaja.

U jednom od derbija kola, Atalanta i Milan su takođe odigrali nerešeno (1:1) i može se reći da je taj rezultat nekako i najrealnije oslikao dešavanja sa stadiona "Gevajs".

Pripalo je po poluvreme obema ekipama, bolje su u prvom izgledali domaći koji su i poveli preko Malinovskog u 29. minutu, ali su Rosoneri ipak uspeli da dođu do izjednačenja preko Benasera u nastavku u 68. minutu, a imali su i nekoliko lepih prilika da možda dođu i do pobede.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA