≫ 

"Oštećeni smo na četiri od šest susreta, čime je ovo Vojvodina zaslužila": Iz Novog Sada "grme" na regularnost

Nisu se dopale pomoćnom treneru Voše pojedine odluke delilaca pravde u poslednjih par kola

  • 4
FK Vojvodina Foto: MN Press

Fudbaleri Vojvodine posle velike "rekonstrukcije" u Upravi kluba i u stručnom štabu na početku nove sezone počeli su da beleže značajno bolje rezultate, ali u klubu nisu u potpunosti zadovoljni, pre svega zbog suđenja u poslednjih nekoliko utakmica. 

Lale smatraju da su oštećene na pojedinim susretima Superlige na kojima su na kraju "ispuštali" bodove, odnosno igrali nerešeno. Pomoćni trener, Goran Šaula odlučio je da se javno oglasi i kritikuje delioce pravde.

- Mi smo sada došli u srpski fudbal - Rastavac, Bašić i ja, zaista smo iznenađeni suđenjem i pitamo se čime je Vojvodina sve ovo zaslužila, da bude oštećena na četiri od šest utakmica. Samo neka nam neko to objasni - poručio je pomoćni trener Vojvodine.

Sledeći protivnik Vojvodine biće ekipa Radnika iz Surdulice protiv koje će Lale izvesno ići na novi trijumf uzimajući u obzir da je reč o ekipi iz donjeg dela tabele Superlige.

- U naredne dve nedelje nas očekuju tri neugodne utakmice. Hteli mi to ili ne, moraćemo da rotiramo igrače. Kao što već znate, Veljko Simić je dobio crveni karton, a potom su se povredili Nemanja Nikolić i Filip Malbašić, tako da uz ranije povređenog Uroša Nikolića, na njih nećemo moći da računamo. Dobra vest je da se Igor Jeličić oporavio, imamo još jedan trening i nadamo se da će svi dostupni ostati zdravi - dodao je Šaula.

Video: Lale bujale posle pljuska u Kragujevcu: Voša pobedila Radnički uprkos lošim uslovima za igru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mickey

    23. avgust 2022 | 18:09

    Kako bi Partizani bio drugi,ako bi Vosi sudili posteno?

  • Žika Živac

    23. avgust 2022 | 20:13

    Zato što ne smete da budete drugi, mora franje da se osiguraju! Bruka i sramota!

  • Brajan

    23. avgust 2022 | 19:03

    Protiv spartaka opravdano ponisten golProtiv lucana cist zuti za simica al sad sto je to bio drugi zuti i momentalno crveni,trebate porazgovarati sa simicem zasto je dobio glup prvi karton zbog prigovora…ostale utakmice nisam gledao ali cudno je da se ne bunite samo na utakmice koje ste pobedili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA