≫ 

Partizan mu poslao ponudu, on otišao na Marakanu da bodri Zvezdu protiv Makabija

Jagoš Vuković uslikan je kako kreće ka jednoj od tribina Marakane

  • 11

Crvena zvezda je ispred sebe imala jednu od najvažnijih utakmica u ovom veku - borbu za plasman u Ligu šampiona protiv Makabija koja je završena neslavno posle autogola Milana Pavkova u 90. minutu!

Marakana je uveliko bila rasprodata, dok se na svom putu ka tribini našlo i jedno dobro poznato lice - lice Jagoša Vukovića, štopera kog je Partizan "zvao" pre nekoliko dana.

Vuković je svoju karijeru započeo upravo u dresu Crvene zvezde, da bi ga kasnije put vodio do Rada, potom i PSV-a, Rode, Vojvodine, Konje i Olimpijakosa. Igrao je još u Italiji i Kini gde je ostao čak dve godine. Ipak, istekao mu je ugovor i Partizan tu vidi svoju šansu.

Čelnici Partizana su uputili otvoren poziv da im se pridruži i pomogne Gordanu Petriću, kao i ekipi da pronađu bolju formu i zaigraju kako oni umeju. Vuković je takođe i igrač koji se domogao reprezentacije Srbije, za koju je upisao 15 nastupa.

Ipak, povrh svega, Vuković je zadržao navijačko opredeljenje što je pokazao i na ovoj utakmici protiv Makabija, gde se u crvenoj majici zaputio ka jednoj od tribina stadiona Marakane. Kako je to sve izgledalo možete pogledati u videu na početku teksta.

Video: Autokomanda sva u crveno-belom: Delije se skupljaju ispred Marakane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA