≫ 

Pavkov tragičar Marakane: Pogledajte autogol iz 90. minuta koji je poslao Zvezdu u Ligu Evrope

Katastrofalna reakcija igrača koji je ušao na teren samo nekoliko minuta ranije

  • 50

Umesto da navijači Zvezde i dalje "grickaju" nokte zbog plasmana svog tima u grupnu fazu Lige šampiona, na kraju će ipak morati da se zadovolje mestom u Ligi Evrope, gde su prošle godine činili čuda. 

Apsolutni tragičar ove večeri na Marakani bio je Milan Pavkov, koji je katastrofalno reagovao posle jednog slobodnog udarca Makabija iz Haife u 90. minutu utakmice.

Mirko Ivanić je prethodno nesmotreno reagovao posle jednog lošeg izbacivanja lopte Milana Borjana, što je dodatno kumovalo konačnom epilogu utakmice.

Hteo je Pavkov da izbaci loptu nogom, ali je "zamah" bio toliko loš da je umesto toga uspeo da prevari svog čuvara mreže.

Pogledajte kako je to izgledalo u videu koji se nalazi na početku vesti.

Video: Zvao ga Partizan, a Jagoš Vuković u majici delija došao na utakmicu Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1

    23. avgust 2022 | 23:17

    Nije pavkov nikakav tragicar, hvala mu sto je saigracima prekratio muke, zamislite samo da su morali da igraju produzetke svi bi pocrkali, onaj crnac u napadu makabija trci celu utakmicu istim tempom a nasi imaju snage jedva za nekih 25 min, drugo poluvreme su jedva izasli na teren i odmah se videlo da su gotovi.

  • Aaa

    23. avgust 2022 | 23:10

    Jedini tragicar je Stankovic, covek koji na poluvremenu napravi taktiku da brani 2-1, koji nas je tako postavio da smo jedva i primili loptu u drugom poluvremenu. Na sve to, doslo je 50000 ljudi da gleda i ispostuje ovu ekipu, a ti protiv Haife se branis i ne smes da napadnes. Pa iskreno, bolje je sto nismo ni usli u LS, jer na sta bi tek licila Zvezda protiv Bajerna, Barselone ili Reala, kada na SVOM TERENU ovako igras protiv jedne prosecne ekipe..

  • realno

    23. avgust 2022 | 23:22

    Prevara od igraca, drvoseca, najgori igrac u istoriji Zvezde. Tehnika 0 ne znam kako je on uspeo da postane fudbaler, protiv Rendersa omasio 2 zicera koje bi i moj deda dao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA