Srpski klub koji je platio ulazak u viši rang "petardiran" u prvoj meču, moglo je biti i ubedljivije

Nisu baš spremni za ovaj rang takmičenja

  • 2
FK Rađevac, FK Sloga, Srpska liga Printskrin: Youtube / Fudbal Zapadne Srbije

Nedavno je srpski fudbal imao priliku da na svojoj koži oseti poprilično sumnjivu situaciju, kada je klub kupio mesto u višem rangu i samim tim ušao u Srpsku ligu zapad (treći rang), iako su iz istog ispali tokom protekle sezone zbog loših rezultata.

Sloga iz Kraljeva je prethodnu sezonu završila na 14. mestu u ovom takmičenju (Srpskoj ligi zapad), što je automatski značilo i ispadanje u niži rang, ali to se nije dogodilo. Diplomatski, za "zelenim stolom" ta odluka ja preimenovana, pa je klub dobio priliku da se ponovo takmiči u trećoj ligi, jer su ponudili najviše novca na licitaciji za koju nije bilo najjasnije ni gde, ni kada se održava.

Sloga je pristupila ligi posle odigranog kola, što je takođe presedan u fudbalskom svetu. To je značilo da će Sloga svoj zaostali meč tek odigrati, dok su "premijeru" imali na meču protiv Rađevca u Krupnju, gde se nisu slavno proveli.

Rađevac je pokazao zašto je jedan od najjačih timova u ovom rangu, te su poprilično ubedljivo sa 5:0 slavili protiv Sloge, koja je doslovno bila nemoćna tokom većeg dela meča.

Očigledno, Sloga ni sama nije očekivala ovakav razvoj događaja, zbog čega će morati da pojača sastav, kao i da mnogo toga popravi ukoliko ne želi da ponovo ispadne rezultatskim načinom. Mada, ko zna, možda će ponovo moći da plate za opstanak...

Video: Povratnik u srpski fudbal Luka Adžić ispravio Docićev promašaj: Bivši igrač Zvezde precizan s penala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aaasss

    25. avgust 2022 | 16:50

    Pre dve godinr iz donjeg tabele usli(kupili) mesto u prvoj ligi i odmah ispali odmah sledece godine isti slucaj i u srpskoj ligi. Pa dokle vise kako vas nije sramota?To su pare gradjana kraljeva i Srbije.

  • Kraljevo

    25. avgust 2022 | 15:17

    U kraljevu ako imaš novac netreba ti ekipa ispadneš kupiš mesto ponovo sa novcem ispada po 6ekipa jedne godine sledeće samo 1 cirkus u savezu i velika sramota šta se radi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA