≫ 

Šok na Marakani: Dejan Stanković više nije trener Zvezde!

Neočekivana odluka mladog stručnjaka koji je podneo ostavku

Dejan Stanković

Foto: Marko Jovanović

Samo dva sata nakon žreba za Ligu Evrope u kojoj su dobili tešku grupu, Crvena zvezda je obavestila javnost da Dejan Stanković više nije trener srpskog šampiona!

Stanković je u klub stigao u decembru 2019. godine, a posle eliminacije Zvezde u plej-ofu Lige šampiona odlučio je da podnese neopozivu ostavku. Stanković se pozdravio sa svima u klubu i zahvalio na uspešnoj saradnji, a potom obrazložio svoju odluku:

- Crvena zvezda je moja ogromna ljubav, neopisiva emocija. Sada posle trećeg pokušaja da je uvedem u Ligu šampiona osećam se potpuno prazno, jer najvećoj ljubavi nisam uspeo da pružim ono što sam najviše želeo. Ne mogu dalje. Dao sam sve od sebe. Sada treba neko drugi da pokuša. Meni su ove tri godine najlepši deo fudbalskog života. Nešto što me je dodatno izgradilo, učinilo boljim i kvalitetnijim. Hvala igračima, upravi i navijačima koji su zaslužni za to. Uvek sam osećao njihovu podršku. Baš zato sam odluku da odem doneo kao znak zahvalnosti i želje da Zvezdi uvek bude najbolje. Hvala svima na divnom vremenu provedenom na Marakani. Verujem da su godine uspeha tek pred klubom, a ja ostajem uvek tu za moju Zvezdu, uvek svim srcem, jer Zvezda je život, a ostalo su sitnice – objasnio je svoju odluku Dejan Stanković.

Stanković Zvezdu napušta kao osvajač duple krune i učesnik grupne faze Lige Evrope, a tokom svog boravka na Marakani uspeo je da uzme tri titule i dva kupa.

- Fudbalski klub Crvena zvezda se zahvaljuje Dejanu Stankoviću na dosadašnjem radu i svim rezultatima. Vrata Crvene zvezde će za Dejana Stankovića uvek biti otvorena jer je on deo našeg kluba - stoji u poruci Zvezde.

Video: Stanković utučen: Ovo je bolno, spreman sam da primim posledice, osećam se loše

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milo

    26. avgust 2022 | 16:14

    Veliko poštovanje od mene kao velikog Grobara.Tako se voli klub.Imao sam cilj.Nisam ga ostvario,red je da pokuša neko drugi!!Lopovska UPRAVA napolje!Ugledajte se na Stankovica ako volite klub!!!

  • 😄😄😄

    26. avgust 2022 | 16:23

    Stolica je slobodan...

  • DelijaRS

    26. avgust 2022 | 16:34

    Sad zadržite Ohija po svaku cenu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA