≫ 

Ludilo u Novom Pazaru, navijači priredili doček igračima zbog serije pobeda: "Ti si ponos naše čaršije!"

Pazarci su, nakon uvodna tri poraza, postali pravi hit prvenstva i sa pet uzastopnih pobeda izbili na drugu poziciju iza Crvene zvezde

  • 8

Navijači Novog Pazara znali su da pokažu poštovanje prema rezultatima koje pravi njihov klub na startu ove sezone Superlige Srbije, te su svoje igrače nakon poslednjeg kola srpskog šampionata dočekali uz pesmu i aplauze u svom gradu.

Pazarci su, nakon uvodna tri poraza, postali pravi hit prvenstva i sa pet uzastopnih pobeda izbili na drugu poziciju iza Crvene zvezde.

Odavno tim iz grada na Jošanici nije pravio ovakve nizove, a čini se da se nikada više nije nadao eventualnim igrama u kvalifikacijama za evropsku scenu.

Pevalo se "ti si ponos naše čaršije", a skandiralo se i Andriji Majdevcu koji je u poslednje tri utakmice postigao četiri gola, od čega dva upravo u poslednjem meču protiv Mladosti.

Još uvek nije vreme da se priča o tome, tek je prošlo osam rundi srpskog šampionata, ali zasigurno ovakav trend može da hrabri ekipu.

Nakon gostovanja u Novom Sadu i pobede protiv Mladosti GAT od 2:1, navijači su se okupili kako bi igračima Pazara dali podršku da nastave sa takvim igrama koje sada priređuju.

Na drugom su mestu sa 15 bodova, na poravnanju bi mogli da ih preteknu samo Čukarički i Vojvodina koji imaju po bod i meč manje, dok se nalaze na tri boda zaostatka za vodećom Zvezdom koja, ipak, ima i dva meča manje.

Video: Mladi Mitrović blista: Donosi Zvezdi prednost protiv Javora, Gobeljić asistent

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA