≫ 

Zlatan čuo sjajne vesti od doktora, pa razmenjivao nežnosti sa suprugom na jahti

Očekuje se njegov povratak na teren u januaru

  • 3
Zlatan Ibrahimović Foto: FREZZA LA FATA - COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović uslikan je kako se u nedelju pridružio suprugi Heleni Seger na jahti, gde pomenuti par boravi tokom odmora na Sardiniji!

Ibrahimović sezonu nije počeo zbog teške povrede kolena, ali prema navodima italijanskih medija očekuje se da će Zlatan u januaru biti spreman za povratak.

Optimizam u redovima Milana se temelji na osnovu posledjih nalaza Ibrahimovića koji je boravio kod doktora Bertrana Sonerija Kotea u Lionu. Istog onog koji ga je operisao pre tri meseca.

On je dao pozitivnpo mišljenje kada je u pitanju zarastanje kolena i poručio da Zlatan samo nastavi sa treninzima i fizioterapijom, te navodno dodao i to da je očigledno najbolje da se  "drži" mora.

Zlatan je na jahti, inače, uhvaćen najpre kako dolazi, zatim i kako razmenjuje nežnost sa suprugom koja ga je čekala. Njih dvije imaju dva sina, a zanimljivo je i to kako su se upoznali.

- To sigurno nije bila ljubav na prvi pogled. Loše je parkirao svoj Ferari na parkingu u Malmeu i zagradio je moj Mercedes da izađe. Prilično grubo sam mu rekla da ga pomeri. Nije lako danas živeti sa njim, ali verujte nije ni njemu lako sa mnom - poručila je Helena svojevremeno.

U nastavku možete pogledati i fotografije sa jahte:

Video: Zlatan vežba i na odmoru: Trenira na jahti, lav u prvom planu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zimmer

    29. avgust 2022 | 16:53

    Nebitan lik.Kao I njegovi navijaci

  • ceca

    29. avgust 2022 | 22:31

    Nije ni čudo što voli Nadu Topčagić pa ona je ista kao i njegova supruga , baš mnogo liče , posebno pre operacija , a mislim da su i generacija i njih dve , verovatno se zbog toga i oženio sa njom, a parking je izmišljen 🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA