"Krvarimo za ovo, nisu nam rode donele šest vezanih pobeda": Gaćinović čvrsto na zemlji dok mu tim sija

Pazar na 18 bodova posle 9 utakmica, izjednačen je sa Zvezdom u vrhu tabele Superlige

  • 0

Šta reći, koju poruku poslati, pitanje je koje je zateklo trenera hita sezone Novog Pazara Vladimira Gaćinovića posle šeste vezane pobede u Superligi.

- Pa teško je šta reći osim čestitati mojim momcima - bili su prvi utisci Gaćinovića polse pobede nad Spartakom 2:0.

Sve što Pazar postiže ove sezone deluje bajkovito po ovaj klub, za igrače, za navijače. Svaka pobeda se slavi kao da je malo finale, a samo Gaćinović i igrači znaju da ništa ovo nije plod sreće već mukotrpnog rada i velikog požrtvovanja.

- Ko misli da je lako pobediti šest utakmica u kontinuitetu i da je roda ovo donela - nije sigurno! Budite ubeđeni da mi krvarimo, kao što smo i danas iskrvarili. Svaka nam je takva utakmica, to nije nimalo lako, stvarno ovim momcima treba odati svu počast, oni su najzaslužniji za sve što nam se dešava, do izginuća svaku utakmicu odrade. Nekad smo, onako, više uspešni, nekad manje... Mislim da smo danas potpuno zaslužili pobedu, imali smo malo padova u prvom poluvremenu, ali i uspona. Generalno mislim da smo mogli i ubedljivije jer smo bili mnogo bolji protivnik - konstatovao je arhitekta najprijatnijeg iznenađenja u ligi.

Video: Posle promašenog penala, Novi Pazar ipak vodi: Ni iz čega do gola protiv Spartaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA