≫ 

Grobari su jedva čekali ovaj trenutak: Skandirali su ime Milana Pavkova pre početka 168. derbija

Bolna eliminacija Zvezde poslužila je navijačima Partizana kao inspiracija za peckanje rivale pre početka utakmice u Humskoj

  • 4

Uporedo sa fudbalskom borbom Partizana i Zvezde u 168. derbiju vodiće se onaj često i zanimljiviji navijački duel na tribinama. Sa svih strana stadiona dopire huk i mnogo pre početka meča, čuju se prozivke sa južne tribine ka severnoj, ali i one u kontra smeru, kao uvertira za buku koja neće stati 90 minuta.

Zanimljivo i neobično, ali sa južne tribine, tamo gde su najvatrenije pristalice crno-belih, čula se pesma posvećena heroju Zvezde Milanu Pavkovu. Naravno, svakome je odmah bilo jasno o čemu se tu radi i otkud se iz grla partizanovaca skandira igraču najvećeg rivala.

Aluzija Grobara je jasna, podsetili su drugu stranu na autogol Pavkova koji je eliminisao Zvezdu na putu ka Ligi šampiona.

- Hej Pavkov, skočii daj gol glavom! - pojačavala se pesma koja je sa "juga" brzo zarazila i istočnu tribinu pa je ubrzo dobar deo stadiona skandirao ime Zvezdinog tragičara.

U vrhu ove vesti možete poslušati i kako je to sve izgledalo iz oka naše kamere.

Video: Korteo delija na neprijateljskoj teritoriji: Navijači Crvene zvezde došli u Humsku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA