≫ 

Ovako je Majorka predstavila dolazak još jednog Srbina u tim: Postavljen je kamen u bedemu

Matija Nastasić se pridružio Predragu Rajkoviću na Balearima

  • 2

Srpski fudbaler i reprezentativac Matija Nastasić (29) novi je igrač Majorke u koju je stigao poslednjeg dana prelaznog roka, te se tamo, u španskom klubu, pridružio Predragu Rajkoviću.

I Rajković je od ove sezone član ekipe sa Balearskih ostrva.

Nastasić stiže iz Fiorentine, a zanimljivo je kako je najavljen dolazak Srbina čiji je identitet Majorka sakrila u kratkom najavnom videu. Jedino što je navijačima dato na uvid je akcija postavljanja velikog kamena u postojeći bedem. Aluzija je jasna, Majorka je time, da se pretpostaviti, Nastasića opisala kao novi čvrsti deo odbrane ekipe.

Pogledajte zanimljivu "promociju" novog pojačanja španskog kluba.

Nastasić je do sada igrao u Italiji (Fjorentina), Engleskoj (Mančester siti), Nemačkoj (Šalke), a sada je došao na red na još jednu od najjačih liga sveta i najatraktivnijih lokacija za život.

- Srećan sam što sam došao, ovo je dobra prilika za mene - bila je prva izjava Nastasića za klupski radio po potpisu za Majorku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kameni

    8. septembar 2022 | 20:56

    Fali Ramadani drži ostrvo sa braćom Keljemendi a da ne drži klub u šaci. Kanta od igrača, profitirao od trija Ramadsni-Serdjo Berti-Manćini

  • Ivan

    1. septembar 2022 | 22:28

    Ovi ispadaju u segundu sto posto, steta, nekada je Majorka bila strah i trepet u spanskom fudbalu, dok je za njih igrao Samuel Eto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA