Matić kupio kuću za 2,5 miliona evra, Italijani mu već dali nadimak

Srpski vezista je očigledno očarao sve na "čizmi"

  • 0

"Džinovski princ" je većć našao dom! Ovim rečima su Italijani, tačnije "Korijere delo Sport" javili da je srpski vezista Nemanja Matić kupio kuću u Rimu!

Novi vezista Rome je navodno je dom iz snova u okrugu Monteverde, centralno-južnom delu grada, kupio za 2,5 miliona evra.

- Dok Dibala još nije izabrao gde će živeti, Matić je sve to završio unapred. Kao što to radi na terenu - stoji u tekstu pomenutog lista.

Takođe, "Korijere" hvali Matića i kada je u pitanju početak u Italiji. Srbin je navodno brzo naučio da razumljivo govori italijanski, dok ga savršeno razume. Dodaje se i da se mus e saigrači dive na treningu, zbog profesionalizma koji pokazuje.

Matić je poslednja dva meča za Romu (Juventus i Monca) odigrao svih 90 minuta i već je počeo da se isplaćuje Vučici. Nedavno ga je hvalio i Fabio Kapelo, dok je Vučica trenutno 2. na tabeli sa 10 bodova posle četiri kola. Isto koliko ima i Atalanta.

Video: Patriotski hedonizam Nemanje Matića: Sauna, bazen i pesme s Kosova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA