Pivo na Mundijalu u Kataru? Može, ali uz jedan bitan uslov!

Čini se da je ova zemlja malo popustila kada je u pitanju alkohol

  • 4
Svetsko prvenstvo u Kataru, stadion Foto: Youtube / Printscreen

Iako se već duže vreme pominje da će Svetsko prvenstvo u Kataru proći bez alkoholnog piva, "Rojters" donosi saznanja da će pomenuta država dozvoliti točenje istog tokom turnira!

Ali pod jednim uslovom! Naime, navijači će moći da piju pivo tri sata pre utakmice i sat vremena posle. I to samo oni koji imaju ulaznice. Pivo će se služiti u krugu koji okružuje svaki stadion, dok na tribinama neće moći da se pije.

Na svim prethodnim Mundijalima pivo se po celi dan služilo u fan zonama, ali je u Kataru problem to što je u pitanju muslimanska zemlja sa strogom kontrolom alkohola i to je jedinstven izazov za organizatore.

Podsetimo, Srbija se u Kataru nalazi sa selekcijama Brazila, Kameruna i Švajcarske i upravo će tim redom igrati protiv pomenutih rivala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • C

    3. septembar 2022 | 12:09

    Pa sto ste im dali organizaciju. Umesto da se igra u nekoj fudbalski popularnoj zemlji, vi ga dali tamo nekom Kataru koji veze s fudbalom nema. Cuj molim te da odem na svetsko prvenstvo i da mi oni odredjuju u koliko sati i na kom mestu smem da popijem pice.. pa bolje cu da se provedem u fotelji kod kuce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA