≫ 

Đoković napisao pismo Džajiću: "Kasno sam se rodio..."

I najbolji srpski teniser se priključio čestitkama legendarnom Džaji

  • 7
Novak Đoković Printskrin: Youtube/Crvena zvezda

Dragan Džajić, verovatno najbolji jugoslovenski fudbaler svih vremena, proslavio je u petak veče veliki jubilej - 60 godina u Crvenoj zvezdi!

Tom prilikom u prepunom "Narodnom pozorištu" u Beogradu posetioci su imali priliku da pogledaju film o trećoj Zvezdinoj zvezdi, dok su na njegovu adresu stigle čestitke širom sveta. A jednu od njih napisao je i srpski teniser Novak Đoković koji je Džajiću poručio:

- Poštovani Džajo, kasno sam se rodio da bih te gledao uživo, ali sam rano naučio da legenda večno traje. Hvala ti za decenije sjaja naše Zvezde. S poštovanjem, Novak Đoković - vidi se na snimku ispod, od 49.19 minuta:

Kao i svi ostali koji su mu čestitali, tako je i sam Džajić napisao pismo:

- Draga naša Zvezdo, hvala Vam što ste 60 godina pretvorili u ovo nezaboravno veče. Nema reči koje su dostojne sreće, ponosa i časti koju ste mi ukazali u najsvečanijem trenutku u mojoj profesionalnoj karijeri. Više nemam neostvarenih želja, sve su ispunjene pod našom srećnom Zvezdom. Vredelo je.

Ono što je svakako bitno kada su u pitanju Džajić i Zvezda jeste to da će srpski šampion na krajus ezone povući dres sa brojem 11.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • мики 011

    3. septembar 2022 | 14:13

    A onu sramotu kad ste ga hapsili kao ubicu u lisicama….bagraaaaaa.Ziveo Dzajooooo❤️🤍☝🏻

  • Max

    3. septembar 2022 | 15:03

    Ovakvu legendu nema svako, Ni svu sramotu koju su hteli da mu nameste nisu uspeli da ga ukaljaju ZIVEO TI NAMA 100 GODINA VOLE TE TVOJI ZVEZDASI

  • Rasomon

    3. septembar 2022 | 14:53

    Bravo za dvije nase velike legende!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA