≫ 

Alegri objasnio zašto Vlahović nije igrao protiv Fiorentine, iako se Juve patio na terenu

Podsetimo, Duci je čitav meč presedeo na klupi

  • 3
masimiliano alegri Foto: Tanjug/Ap

Trener Juventusa Masimilijano Alegri objasnio je medijima u Italiji zbog čega protiv Fiorentine nije ubacio u igru Dušana Vlahovića!

Srbin, inače bivši igrač Viole, najpre je ostao na klupi kada je u pitanji startnih 11, da bi ga Alegri "čuvao" i u situaciji kada Juventusu nikako nije išlo na terenu.

Uzeli su bod (1:1), mada su imali sreće s obzirom na to da je Luka Jović promašio penal za 2:1 u finišu prvog poluvremena.

- Dušan je igrao nekoliko utakmica i osećao sam da Milik može da pruži nešto drugačije, a ne samo da postigne gol. Hteo sam da dam Vlahoviću malo odmora. Osim toga, bili smo i prinuđeni na neke izmene tokom utakmice - rekao je Alegri.

Vlahović je od početka sezone postigao četiri gola, dok sam Juve definitivno ne briljira. Imaju samo devet bodova iz pet utakmica, dok ih u utorak očekuje derbi Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena.

Inače, gol za Juve u subotu popodne postigao je upravo Arkadijuš Milik, napadča koji je dobio prednost u odnosu na Vlahovića. I to posle asistencije Filipa Kostića.

Video: Vlahovićev menadžer za Telegraf: Pregovori sa Juventusom poslednjeg dana vođeni su 16-17 sati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA