≫ 

Pogledajte delirijum na "Karađorđu", Čumić izazvao zemljotres, Voša je i dalje nepobediva!

Ne prestaje Vojvodina da oduševljava, sada je dobila novog jakog aduta u novajliji

  • 0
nikola čumić Foto: youtube/Superliga

Novi Sad pretenduje da postane srpska fudbalska prestonica ove sezone, došlo je, izgleda, vreme da se svetla pozornice okrenu ka "Karađorđu", jer se tamo dešava nešto zaista dobro i uzbudljivo. Vojvodina je nepobediva, Vojvodina igra atraktivan fudbal, Vojvodina, to je vidljivo, želi da proba da napadne Ligu šampiona.

A uzbudljivo je blaga reč da opiše novu pobedu učenika Milana Rastavca u nedelju uveče protiv Voždovca, ona je stigla u 92. minutu, a delirijum u "Srpskoj Atini" izazvao je novajlija, momak koji je tek pre tri dana zadužio opremu "Lala" - Nikola Čumić. Predstavio se navijačima Voše kako nije mogao ni da sanja, nestvarno: ušao je sa klupe i dao dva gola!

Prvim je doneo 1:0, drugim 2:1 i izazvao neopisivo slavlje svih na stadionu, delirijum, zemljotres ejr je pobeda znaila samo jedno, proboj na drugo mesto i nastavak tesne potere za Zvezdom.

Vojvodina ima učinak 5-4-0, deluje da se tek zahuktava, a u Čumiću je dobila još jednog jakog aduta, deo slagalice, koji može doprineti da se ostvare veliki ciljevi.

- Ja sam fokusiran samo na to da izvučemo ono najbolje iz Nikole Čumića i kako da on postane što svrsishodniji u našoj igri. Za ovu utakmicu nema potrebe mnogo komentarisati, jer bolje od ovog ne može, ali treba ostati na zemlji. Najvažnije je da on ostane zajedno sa nama na ovom putu i ideji zbog koje je i odlučio da dođe u Vojvodinu - rekao je posle meča trener Rastavac o junaku Vojvodine.

Tabela Superlige sada izgleda tako da se samo može poželeti da što duže potraje neizvesnost koja je trenutno na snazi u gornjoj polovini tabele.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA