≫ 

"Neka javnost prosudi šta je ovo bilo": Trener Pazara nedorečen posle triler poraza od Zvezde

Trener Pazaraca ostao zagonetan u izjavi posle meča sa šampionom

  • 26
vladimir gaćinović Foto: Arena sport

Fudbaleri Novog Pazara nisu uspeli da prirede novo veliko iznenađenje u Superligi, a bili su tako blizu da osvoje veliki bod protiv šampiona Crvene zvezde. Pešić je ubio nade domaćih u taj ishod, fenomenalno se snašao u 88. minutu na metar od gola, i doneo gostima ono po šta su došli.

Zvezdi je pobeda značila prekid nešto lošijeg mini niza, Pazaru kraj niske od sedam pobeda, ali  to nije ono zbog čega su domaći najviše razočarani. Postoji nešto drugo o čemu trener Pazaraca Vladimir Gaćinović nije želeo konkretno da govori, samo je nagovestio u izjavi posle meča.

- Crvena zvezda je neuporedivo bolji tim i ne znam koliko mogu biti veliki u ovom trenutku da bi mogao komentarisati ovu utakmicu - rekao je još nabujalih emocija Gaćinović.

Dao je publici da proceni šta se danas desilo.

- Neka sama publika i sportska javnost komentariše, ja nisam nikad za alibi, stvarno je Zvezda u svim segmentima bolja, ali ovo što se desilo mi se nije svidelo. Ali ne bih komentarisao - završio je Gaćinović.

Video: Pešić kao Ibrahimović, petom dao gol za pobedu Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop

    11. septembar 2022 | 19:31

    Zbog vas ova liga ima 16 klubova. Svake gpdine na mufte ostanete u ligi. Pa sudija trebao strijelcu gola za vas dati drugi zuti prije toga start sa dvije noge starce senilni.

  • DS

    11. septembar 2022 | 19:29

    Igrali smo viktorije pred golom,Milunovic i Erakovic bili na 30m od gola..sta ti pricas covece,da smo dali pola sansi bilo bi 3 razlike!

  • Mile

    11. septembar 2022 | 19:21

    Diže frku a branili se celu tekmu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA