≫ 

Frka u Novom Pazaru: Zvezda pobedila, igrači se pokačili ispred tunela na kraju meča

Šta se sve izdešavalo ovog popodneva u Novom Pazaru

  • 6

Fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da savladaju Novi Pazar u 11. kolu Superlige Srbije sa 2:1, čime su se osamostalili na prvoj poziciji. Pored izuzetno zanimljive utakmice, meč je obeležila i frka koja je nastala odmah po završetku utakmice.

Videle su se čarke i tokom meča u nekoliko navrata, bilo je tu oštrijih duela ali se činilo kao da sudija Miloš Milanović sve drži pod kontrolom. Čitava situacija je eskalirala u 88. minutu, kada je Aleksandar Pešić postigao gol za vođstvo i pobedu od 2:1.

Tada je već došlo do nešto većih čarki i sukoba, Pešić je psovao, Borjan je otrčao da se obračunava s nekim, dok je Aleksandar Katai bio taj koji je smirivao situaciju. Međutim, to nije bilo sve. Dok su Vladimir Gaćinović, trener Novog Pazara, kao i Miloš Milojević, trener Zvezde, davali izjave, usledio je haos ispred tunela.

Nije baš najjasnije šta se tu izdešavalo, dok video snimak možete pogledati u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toni

    11. septembar 2022 | 19:35

    Po tim ćumezima i kasabama idu pogibeljno na sve načine protiv zvezde , unezverene krvoločne face , šta je s tim ljudima ? Iznenadio me je posebno onaj nedovršeni gavrić

  • Grobar

    11. septembar 2022 | 19:37

    Po obicaju glavni akter svadje Borjan.

  • Sasa

    11. septembar 2022 | 20:16

    Je li pazar sampion???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA