Turski mediji dva puta pogrešili grb Zvezde, u novinama dominira naslov: "Budite oluja i u Evropi"

Pogledajte kako je turska štampa najavila večerašnju utakmicu

  • 1
Trabzon, novine Foto: Telegraf

Meč između Trabzona i Crvene zvezde u okviru 2. kola Lige Evrope (četvrtak 18.45 časova) izazvao je veliku euforiju u pomenutom turskom gradu!

Kako kod navijača, gde svaki drugi nosi dres voljenog kluba, tako i kod medija koji priželjkuju prvi trijumf svog šampiona u grupnoj fazi. Podsetimo, i Trabzon je kao i Zvezda doživeo poraz na otvaranju LE.

Uglavnom, većina medija su složni da Trabzon treba da bude "oluja i u Evropi", dok svi prenose reči sa konferencije za medije i potencijalne sastave timova.

Ono što je privuklo pažnju srpskih izveštača, među kojima je i Telegraf, jesu greške turskih medija kada je u pitanju grb Crvene zvezde. I to dva puta.

Naime, renomirani list "Fanatik" je u najavi meča stavio grb KK Crvena zvezda, dok je lokalni "Foto-Mac" upotrebio stari Zvezdin grb sa dve zvezdice.

"Fanatik" dalje u tekstu navodi da će trener Trabzona najverovatnije menjati sastav posle izgubljenog meča u Adani. Očekuje se da Gbamin dobije novu ulogu i da će se na klupu najverovatnije preseliti Marek Hamšik.

Video: Trening fudbalera Zvezde u Trabzonu, dan pred meč sa turskim timom u Ligi Evrope

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA