≫ 

Fudbaleri TSC-a izveli jednu od najlepših akcija sezone: Sve krenulo od "štikle" na centru igrališta

Milina je ovo gledati

  • 0

Fudbaleri TSC-a protutnjili su Lučanima gde su u svim elementima igre nadvisili Mladost, goleadom se uspeli na vrh tabele uz rame Zvezdi, a trijumf 5:2 su na kraju garnirali filigrantskom akcijom, za konačan rezultat, kombinacijom koja se ne viđa tako često na našim (džombastim) terenima.

Akcija kao na igrici krenula je od golmana Ilića, potom je usledio potez koji je i obeležio ovu kombinaciju - peta Ćalušića koja je potpuno promenila tok napada i totalno zbunila igrače domaćeg tima.

Ratkov se nije dao iznenaditi, i on je odreagovao "na prvu", poslao loptu na krilo, dao je savršen "for" Stojkoviću i krenuo u sprint ka kaznenom prostoru. I onda, za kraj ove "lepotice", usledio je savršen centaršut Stojkovića spoljnim delom kopačke i egzekucija 19-godišnjeg Ratkova.

Aplauzi i osmeh trenera Lazetića za ovu bravuru njegovih momaka sve govore o tome koliko mu je ovo sve bilo sjajno da vidi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA