≫ 

Sergej imao spektakularnu asistenciju i dao gol za Lacio, a proslava je posebna priča

Sjajna forma srpskog reprezentativca pred mečeve Lige nacija

  • 6
Sergej Milinković Savić

Printskrin: Twitter.com/@SSLazioTurk

Sergej Milinković Savić je postigao gol za Lacio u pobedi na gostovanju protiv Kremonezea od 4:0, a ostvario je i asistenciju.

Lacio je tako na najbolji način prebrodio loš rezultat iz četvrtka, kada je poražen od Midtjilanda u Ligi Evrope sa 5:1.

Milinković Savić je već u 7. minutu upisao asistenciju, kada je pronašao Imobilea, koji je postigao gol.

Srbin je imao fenomenalnu asistenciju, kroz odbranu Kremonezea, spojio najboljeg napadača Lacija sa golom, kome nije bilo teško da dovede svoj tim u vođstvo.

 

Isti igrač je 14 minuta kasnije sa bele tačke ponovo matirao golmana Kremonezea, pa se već tada videlo da se igračima novajlije u Seriji A ne piše dobro.

Sergeij je u sudijskoj nadoknadi u prvom poluvremenu uspeo i da zatrese mrežu, pošto je iskoristio jedan odbitak i zatresao mrežu.

To je bio njegov prvi gol ove sezone, a ukupno peta asistencija, po čemu je u vrhu liste sa Delofeuom iz Udinezea, koji takođe ima pet asistencija.

Zanimljiva je bila i proslava Sergeja posle meča, pošto je stavio roze cuclu i poslao poljubac u kameru, a razlog je što je postao otac i dobio ćerku.

 

- Porodica Milinković Savić se proširuje. Priča se nastavlja. Čekamo vas - napisao je Sergej posle meča uz fotografiju sa cuclom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sergej Milinkovic Savic (@sergej___21)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • trtoje

    18. septembar 2022 | 17:52

    i ako ga mnogi nevile,obozavam ovog momka,jako inteligentno igra,nije nigde potrcao za pare nego igra gde voli i gde mu dobro ide,on ce u laciju kao mitrovic postati legenda.

  • HACK

    18. septembar 2022 | 19:15

    Daleko najbolji srpski igrač u poslednje vreme.

  • struchnyakowsky

    18. septembar 2022 | 19:37

    sad je cena 299,99 miliona

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA