≫ 

"Ništa lično, odigrao je samo 1+8 minuta": Piksi objasnio zašto nije zvao bivšeg igrača Zvezde

Ristić preskače septembarsko okupljanje

  • 2
MIhailo Ristić, tetovaža

Foto: Instagram.com/1risticmihailo

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi izabrao je 27 igrača za mečeve Lige nacija protiv Švedske i Norveške, a među njima se nije našlo ime člana Benfike Mihaila Ristića!

Ristić, koji je dete Crvene zvezde, ovog leta je prešao iz Monpeljea u Benfiku, ali po dolasku u Portugaliju nema potrebnu minutažu. I upravo to je, prema rečima Piksija, uticalo da preskoči septembarsko okupljanje.

- Što se tiče Ristića, njegove karakteristike odlično poznajemo, ali u nekom perodu iza on je odigrao samo jedan minut. Juče je odigrao osam, to je devet minuta. Ta minutaža i to neigranje, to je razlog zašto ga nema, to nije ništa definitivno, ali u ovom momentu je odluka takva da su to razlozi. Verujem da i on to zna, nije ništa lično i nije defnitivno. Ali ako odigraš minut plus osam, to je nedovoljno da budete u timu. A sa druge strane imamo dovoljno igrača na tim krilnim pozicijama, da je odluka u ovom momentu vrlo logična - poručio je Stojković.

Podsetimo, selektor Ortlova je na konferenciji otkrio da je razgovarao sa Lazarom Samardžićem i da bi as Udinezea trebalo da obuče dres Srbije umesto Nemačke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    19. septembar 2022 | 19:15

    Ne podrzavam ristica itd itd,ali razlog ue isuvise glup...koliko je jovic odigra9 za real madrid pa je bio na spisku...

  • 🇷🇸

    20. septembar 2022 | 16:01

    Jovic ? Radonjić ? I oni nisu igrali u klubovima pa su bili pozvani i bili su na spisku ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA