≫ 

Novi projekat u Ljutice Bogdana: Zvezda pokreće forum, prva tema "šampionski ciljevi i kako ih ostvariti"

Pred medijima, slušaocima u utorak će govoriti Zevzdan Terzić, Dejan Savić i psiholog Vladimir Borković

  • 24
zvezdan terzić Foto: MN Press

Sportsko društvo Crvena zvezda obnarodovalo je pokretanje novog projekta u okviru crveno-bele porodice, u pitanju je "Zvezdin forum", na kojem autoriteti iz raznih oblasti, ljudi od znanja, ali i članovi crveno-bele porodice, diskutovati o raznim temama unutar organizacije trofejnog Sportskog društva.

Prvi forum biće održan u utorak od 13 sati u prostorijama na našem najvećem stadionu, a otvoriće ga direktor Fudbalskog kluba Zvezdan Terzić.

- Osnov i svrha projekta Sportskog društva Crvena zvezda "Zvezdin forum" predstavlja izgradnju i utvrđivanje identiteta i imidža Zvezdinog trenera kroz međusobnu komunikaciju i upoznavanje, razmenu iskustava, ideja i vizija - saopšteno je iz Zvezde.

Tema prvog okupljanja u okviru foruma biće "šampionski ciljevi i kako ih ostvariti".

- "Zvezdin forum" će otvoriti dr Zvezdan Terzić, predsednik Upravnog odbpra SD Crvena zvezda, govpriće i Dejan Savić, šef stručnog štaba Vaterpolo kluba Crvena zvezda i selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, a predavač će biti psiholog dr Vladimir Borković, koji će govoriti na temu "Šampionski ciljevi i kako ih ostvariti - psihološki aspekti treninga i takmičenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA