Novi Pazar vezao drugi poraz u Superligi: Još nisu preboleli Crvenu zvezdu, Kolubara sačuvala Lazarevac

Poljuljano samopouzdanje Novog Pazara posle poraza od Crvene zvezde

  • 6

Novi Pazar je porazom od Zvezde prekinuo pobedničku seriju u Superligi Srbije, ali je i posle utakmice sa Kolubarom ušao u seriju poraza. Pazarci su poraženi u Lazarevcu sa 1:0, te su tako vezali i drugi uzastopni poraz, koji će ih odvojiti od vrha tabele.

Ove sezone su sigurno najprijatnije iznenađenje fudbaleri Novog Pazara koji su posle početna tri poraza uspeli da vežu čak sedam uzastopnih pobeda pred meč sa Crvenom zvezdom na domaćem terenu. Crveno-beli su tu bili bolji, što je i poljulalo samopouzdanje izabranika Vladimira Gaćinovića.

Koliko im je taj poraz našteti govori i rezultat protiv Koluibare u Lazarevcu, gde su Novopazarci poraženi od domaće ekipe sa 1:0, a gde je gol postigao Damir Sadiković još u 17. minutu i to tako što mu je i Filip Kljajić pomogao svojom nespretnom reakcijom.

Izuzev ovog gola, koji inače možete pogledati u videu na početku teksta, nije bilo toliko prilika. Vredi istaći i šansu Nemanje Milojevića iz 88. minuta, gde je sin bivšeg trenera Crvene zvezde, Vladana, odlično šutirao ali je Filip Kljajić sada odlično odbranio njegov šut. Takođe, uspeo je u 93. minutu i fudbaler Kolubare da pogodi prečku, šutirao je Nemanja Nikolić, ali je samo nekoliko centimetara delilo njega od postizanja gola.

Ovim porazom, Novi Pazar će ostati na 6. mestu u Superligi Srbije sa 21 bodom, koliko ima i Partizan, ali Partizan ima i dva meča manje od ove ekipe.

Video: Navijač Salahudin Šaćirović ispričao je utiske posle meča Novi Pazar - Zvezda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 5

    19. septembar 2022 | 19:10

    REKO' JA DA ĆE ISPASTI IZ LIGE turci

  • Zabac

    19. septembar 2022 | 20:29

    Pisete o Pazaru kao da je Real ili Siti ... Spremna i nalozena ekipa i to je sve ! Po meni Kolubara po kvalitetu igraca u top 6 a njihove utakmice najgledljivije sa dosta lepih akcija , golova i fudbalskih poteza !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA