≫ 

Više vremena sam proveo sa bratom Dekijem nego sa svojom ženom: Materaci stigao u Beograd i dao poklon Piksiju

Pored Materacija, medijima se obratio i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi

  • 0
Marko Materaci, Dragan Stojković Piksi Printskrin: Telegraf

Legendarni italijanski fudbaler Marko Materaci boravio je u Beogradu, gde je u sklopu FIFA turneje promovisao popularnu "boginju" - trofej koji dobijaju osvajači Svetskog prvenstva!

Tom prilikom nekadašnji as Intera i osvajač Mudnijala sa Italijom 2006. godine kratko se obratio novinarima, te je poklonio repliku trofeja, doduše umanjenu verziju, selektoru reprezentacije Srbije Draganu Stojkoviću Piksiju.

- Hvala što ste ovde. San svakog deteta je da podigne ovaj trofej i pije koka kolu, ja sam ostvario oba.  Već smo bili u Hrvatskoj, sada smo i u Srbiji. Igrao sam u Interu sa dve velike srpske legende, sa Dejanom Stankovićem i Sinišom Mihajlovićem. Više vremena sam proveo sa Dekijem nego sa svojom suprugom. Volim Srbe kao narod i Dekija zovem "brate moj" - rekao je Materaci pre nego što je usledio poklon za Piksija.

S druge strane, selektor Orlova je kao domaćin prvi dobio reč da se obrati medijima.

- Velika je privilegija biti domaćin ovakvom skupu, osećaj je predivan jer smo u društvu trofeja koji je ispred nas. Najprestižniji trofej u svetu, predstvalja san svakog trenera koji vodi nacionalnu selekciju. Emocije su zaista snažne. Lično, ja sam ga dodirnuo u Dohi kao selektor Srbije, a naravno da ja i sve kolege selektori sanjamo da ga imamo u svojim rukama.

Video: Materaci poželeo dobro veče usred bela dana: Izgleda se smrklo Italijanu pred Piksijem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA