Bufon komentarisao penziju Federera: "Nekim ljudima treba dati eliksir života"

Italijanu je žao što Rodžer napušta tenis

  • 0
Đanluiđi Bufon Printskrtin: Video/GazzetadelooSport

Legendarni italijanski golman Đanluiđi Bufon gostovao je na jednom Sajmu sporta gde je govorio i o švajcarskom teniseru Rodžeru Federeru!

Bufon se dotakao Federera zbog penzije koju je teniser najavio posle Lejver kupa i tom prilikom je rekao:

- Postoje sportske ikone koje zaustavljaju naše živote na trenutak kada kažu da je dosta. Nekim ljudima treba dati eliksir života, šteta je videti ih kako prestaju - poručio je Bufon koji ističe da on još neće stati:

- Nastavio sam da igram iz mnogo razloga. I dalje se osećam jakim i konkurentnim i oni koji se tako osećaju ne smeju da prestanu. Postoji još jedna razlog, živim svoje zlatno doba. A to znači da mogu sve. Ako prestanem, srećan sam. Ali mogu da nastavim koliko želim. Nisam osvojio Ligu šampiona? Nije me briga. Bio sam srećan što sam se borio.

Bufon trenutno ima 44 godine i član je Parme koja se takmiči u Seriji B. Skoro svoj čitav fudbalski život je proveo u Juventusu u koji je 1995. došao upravo iz tabora Mlekadžija, dok je jednu sezonu nastupao za PSŽ.

Oženjen je sa Ilarijom Di Amiko s kojom je 2016. dobio sina, dok je pre nje bio u braku sa Alenom Seredovom s kojim takođe ima decu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA