≫ 

"Rekao sam da će biti 1:1 i da ću bocnuti golmana Partizana": Spasojević otkrio Telegrafu plan iza panenke

Ovaj fudbaler Radničkog je pokazao da u sebi ima čelične živce

  • 11
Nemanja Spasojevic, Radnicki Sremska Mitrovica, Partizan Printskrin: Youtube / Arena sport

Fudbaleri Radničkog iz Sremske Mitrovice su načinili pravu senzaciju u prvoj rundi Kupa Srbije gde su uspeli da savladaju Partizan posle boljeg izvođenja penala, pošto su crno-beli sve svoje udarce promašili u penal seriji - 2:0 (1:1 regularni deo). Jedan od heroja Radničkog bio je i Nemanja Spasojević, koji je uspeo da pogodi u prvoj seriji i to na neverovatan način.

Sportska fortuna se zakotrljala i odlučila da Radnički otvara penal seriju. Nemanja Spasojević je odmah uzeo loptu u svoje ruke, odlučno je krenuo ka "kreču", postavio je loptu i veoma mirno i lako je savladao Milana Lukača i to panenkom. Fudbaler se javio Telegrafu i otkrio je kako je došlo do toga.

- Još pre početka utakmice sam rekao da će biti nerešeno, da će biti 1:1 i da ću ja da šutiram prvi penal. Još sam rekao i svojim igračima da ću odmah da "bocnem" golmana i to sam uradio, morao sam da ispoštujem. Sve sam isplanirao u svojoj glavi - započeo je razgovor za Telegraf Nemanja Spasojević, koji smatra da je upravo ovaj penal i bio veliki podstrek.

- Taj penal je podigao nas, podigao je publiku na stadionu, dok je u isto vreme demoralisao Partizan. Ponosan sam na svoje saigrače, ali želeo bih da čestitam i Partizanu na fer igri, da im poželim puno sreće u prvenstvu, ali i Evropi.

Video: Istorijska penal serija: Radnički iz Sremske MItrovice izbacio Partizan iz Kupa Srbije

Radnički je ovom pobedom načinio i jedan od najvećih uspeha u svojoj istoriji.

- I dalje nismo svesni šta smo uradili. Sve što se danas desilo, nijedan igrač Radničkog nije svestan, to ćemo znati tek za nekoliko dana. Uspeli smo da izbacimo jedan od najvećih klubova u Srbiji u ovoj fazi takmičenja. Ponosan sam na saigrače i navijače. Ovo je uspeh kako naš, tako i navijača, ali i čitavog grada koji je bio uz nas - ističe Spasojević.

Spasojević je rekao da se upravo zbog ovakvih stvari i voli sport, kao i to da mu je drago zbog grada i navijača koji su u velikom broju došli na stadion.

- Sport je takva igra u kojoj ako se ne nadate pobedi u svakom trenutku, onda ne treba ni da ga igrate. Svako od nas je potajno verovao, svaki igrač je mislio da možemo da prođemo. Partizan jeste bio veliki favorit, ali, zbog ovakvih utakmica i treba dolaziti na stadione. Dobro je da postoje ovakva takmičenja, kako bi ovako slabije ekipe izbacili jače.

Video: Ovako je Andrade zatresao mrežu Radničko, na dodavanje Dijabate

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cubaka

    28. septembar 2022 | 19:14

    E moj Spasojevicu lako je tebi da "bockas" ove tutubane, videcemo te kada dodju ozbiljnije ekipe.

  • Žika Živac

    28. septembar 2022 | 18:56

    Druže bocnuo si ti ceo njihov klub, ne samo golmana👉🤏

  • Sale

    28. septembar 2022 | 19:09

    Tako se ponizava sirotinja... bravoooooo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA