≫ 

"Nismo se nadali da možemo da ih izbacimo iz Kupa": Marinković emotivno za Telegraf o rušenju Partizana

Jedan od junaka pobede protiv Partizana istakao je kako se nije nadao ovakvom epilogu pre meča

  • 49
Jovan Marinković Foto: MN Press

Fudbaleri Radničkog iz Sremske Mitrovice napravili su svojevrsnu senzaciju savladavši ekipu Partizana u okviru prve runde Kupa Srbije u fudbalu na domaćem terenu posle penal serije - 1:1 (2:0, penali).

Jedan od apsolutnih junaka pobede Radničkog večeras bio je Jovan Marinković, koji je odigrao fantastičan meč na "Agropapuk Areni", a u kratkom razgovoru za Telegraf Sport je pokušao da sabere emocije posle postignutog gola, koji je za njega poseban iz razloga što se fudbalu vratio posle dugačkih devet meseci pauze zbog povrede.

- Ne znam šta da kažem iskreno. Pun sam emocija, pogotovo pošto se vraćam fudbalu posle skoro devet meseci i teške povrede, ovo je za mene neverovatan osećaj. Ne mogu da ga opišem u ovom momentu. Bila je ovo za nas dobra i lepa utakmica, hteli smo da uživamo u svakom trenutku. I da se naravno pokažemo u što boljem svetlu - i klub i grad Sremsku Mitrovicu, oni to zaslužuju. Na kraju je ispalo neočekivano lepo.

On ističe da niko nije ni razmišljao samom kraju i epilogu utakmice, te da njegovi saigrači nisu ni mogli da se nadaju da će izbaciti beogradske crno-bele.

- Nismo preterano razmišljali o samom kraju. Gledali smo da svaki igrač uživa u svakom trenutku na utakmici, koja je bila lepa za nas i klub. Priželjkivali smo najbolje, ali nismo se nadali da možemo da izbacimo šampiona iz Kupa.

Još jednom se osvrnuo na povredu koja ga je tako dugo odvojila od terena, istakavši da će ga gol protiv Partizana "okrenuti" ka nekoj vedrijoj i pozitivnijoj strani fudbala.

- Posle takve povrede, mogao sam samo da zamišljam ovakav scenario, pomoći će mi naravno na polju samopouzdanja i nekom drugom planu. Sigurno će mi pomoći da izađem što jači i bolji, da nastavim da radim kako treba i da ovo što je bilo iza mene što pre zaboravim. Da nastavim gde sam stao.

Naravno, proslava je obavezna posle ovako velike pobede, ali već sutra slede nove obaveze.

- Pa da, sigurno ćemo se malo opustiti večeras. Nemamo puno vremena za odmor, sledi nam nova utakmica u prvenstvu protiv RFK Novog Sada. Tako da ćemo večeras se malo ekipno opustiti, a onda sutra nastavljamo neke naše obaveze.

Video: Istorijska penal serija: Radnički iz Sremske MItrovice izbacio Partizan iz Kupa Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • +++BG

    28. septembar 2022 | 19:20

    KAZE "NISMO VEROVALI DA CEMO IZBACITI SAMPIONA"KOG SAMPIONA U KOM SPORTU SU SAMPIONI???

  • Nikola

    28. septembar 2022 | 19:17

    Svaka čast za pobedu i plasman! Samo, trebalo je da budeš malo precizniji, jer niste izbacili nikakvog šampiona iz kupa! Partizan nije šampion, bili su pre mnogo godina, verovatno se ni sami ne sećaju kada je to bilo!!!

  • 0008034

    28. septembar 2022 | 19:26

    Hahaha Izbacili ste Partizan a ne šampiona hehehe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA