Karim Benzema tragičar Reala: Brašanac i Osasuna otkinuli bod "Kralju", Francuz promašio penal za pobedu

Viđena je i tuča, dva gola, ali i promašen penal

  • 0
Real Madrid, Osasuna, Primera Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Reala iz Madrida su ispustili pobedu protiv Osasune u 7. kolu španske Primere, remizirali su sa 1:1 i na taj način su dopustili Barseloni da preuzme vrh tabele posle ovog kola. Mogao je Real i do pobede, ali...

Mnogo je bolji bio rival Real Madrid u ovoj utakmici, imali su sve u svojim rukama, ali nisu uspeli da istraju u svojoj nameri da pobede. Imali su vođstvo od 42. minuta, kada je Vinisijus Žunior postigao gol na asistenciju Danija Sebaljosa i tim rezultatom se otišlo na poluvreme.

Drugo poluvreme je nastavljeno na isti način, surova dominacija Reala, koju je u petom minutu ovog dela nakratko prekinuo Kike Garsija. Iskusni napadač je iskoristio asistenciju svog prezimenjaka i tako savladao Andreja Lunjina koji nije imao šanse da dohvati loptu.

Sve je mirovalo do 78. minuta. Načinjen je penal, asistent kod gola, Unaj Gasrija je potom dobio i crveni karton, dok je Karim Benzema stavio loptu na kreč. Uhvatio je zalet, ali je pogodio prečku i tako je ostavio Osasunu sa bodom u ruci.

Potom je Benzema postigao gol, ali je i taj poništen zbog ofsajda.

Video: Slavlje navijača Reala u Madridu: Ekipa stigla u katedralu da ponudi trofej Bogorodici od Almudene

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA